Om Morten Bracker

Min baggrund for at kunne rådgive dig er mange års praktisk erfaring med både effektiv skriftlig kommunikation af høj kvalitet samt massiv erfaring i personlig og gruppebaseret coaching og træning. Jeg er uddannet i kommunikation (Cand.Comm.) og er endvidere uddannet og trænet professionel Mental Coach. Jeg arbejder med effektive og veldokumenterede coachingværktøjer og har mere end tusind coaching-sessioner inden for både personlig og gruppebaseret coaching bag mig.

Herudover har jeg en række romaner i bagagen og har arbejdet i mange år med plotudvikling, manuskriptudarbejdelse, karaktérudvikling, dialoger, dramaopbygning og i særdeleshed sproglig konstruktion og kvalitet.

Jeg rådgiver og coacher både inden for skønlitteratur og faglitteratur. Temaerne vil derfor veksle i forhold til, hvilken type/genre, du arbejder med.

Du kan læse mere om både mig og mine bøger på min personlige side: mortenbracker.dk

Har du brug for personlig sparring, vejledning, rådgivning eller intensiv coaching?

Som erfaren personlig Coach og forfatter kan jeg give dig effektiv og fokuseret hjælp til lige præcis det, du netop har brug for.

Der er mange forskellige faser og udfordringer, du kan befinde dig i, når du arbejder med at skrive og udgive en bog eller anden tekstproduktion. Derfor kan du fokusere min rådgivning og sparring meget målrettet mod lige præcis den del af processen, du befinder dig i.

Book mig

Hvis du ønsker at aftale tid for en coaching-session, eller blot vil høre mere om Forfatter Coaching-forløb, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen, så vender jeg straks tilbage til dig.

TILMELD DIG MIN MAILLISTE

- så får du direkte besked, hvis jeg har særlige tilbud, workshops eller andre spændende nyheder til dig.